O nama

SECAMCCTV Corporation DOO

Kompanija SECAMCCTV Corporation DOO doo je osnovana 2004. godine i vrlo brzo je postala jedan od lidera na domaćem tržištu za sisteme tehničke zaštite objekata, a naročito na polju multibiometrijske i RFID tehnologije za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa. 
Svojim mnogobrojnim tehničkim rešenjima brojimo preko 700 zadovoljnih klijenata koji i danas koriste neke od naših sistema zaštite i kontrole.


SECAMCCTV Corporation DOO se bavi distribucijom, prodajom, implementacijom i integracijom sistema tehničke zaštite i kao osnovna delatnost proteklih godina, razvojem softvera i rešenja za inteligentnu kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena.
Pored mnogobrojnih brendova iz sfere bezbednosti, SECAMCCTV Corporation DOO je postao prepoznatljiv po jednom od vodećih svetskih proizvođača kontrole pristupa ZKSoftware. Svojom stalnom prisutnošću na tržištu u celom regionu, ZKSoftware je osvojio zadivljujuće mesto i trenutno je jedan od najtraženijih i najpopularnijih brendova, a svoj kvalitet opravdava preko mnogobrojnih zadovoljnih korisnika u regionu i šire.
Konstantnim rastom, iz godine u godinu, SECAMCCTV Corporation DOO sa ZKSoftware-om osvaja mnoga tržišta u EX YU regionu i od 2011. godine otvara zvaničnu kancelariju ZKSoftware doo sa sedištem u Beogradu i ZKSoftware doo BiH, sa sedištem u Vlasenici i postaje zvanični ZKSoftware partner.
Razvojem jednog od najmodernijih rešenja, prvi smo započeli implementaciju WEB softvera za analizu i evidenciju radnog vremena koja omogućava praćenje sa bilo kog mesta u svetu. Na ovaj način, naša referentna lista sadrži mnoge velike privatne kompanije kao što su Mercedes-Benz, Beiersdorf Nivea, Reebok, Adidas, Puma, Victoria Group, Fashion Company i drugi, a takođe i neke od javnih preduzeća kao što su JKP Gradska čistoća Beograd, Nacionalna služba za zapošljavanje, PKB Korporacija i mnogi drugi.
Danas SECAMCCTV Corporation DOO i ZKSoftware čini tim mladih i perspektivnih ljudi koji stalnim unapređivanjem kroz razne vrste seminara i obuka usavršavaju svoje sposobnosti na polju marketinga, prodaje i tehničke podrške svojih proizvoda.

 

Politika kvaliteta

Osnovni cilj preduzeća je da na tržištu bude prepoznatljivo po vrhunskom kvalitetu svojih proizvoda i usluga. Obaveza svih zaposlenih je da aktivno i kontinuirano učestvuju u poboljšanju kvaliteta, imajući u vidu da je to jedini način da se opravda poverenje dosadašnjih i ispune očekivanja novih korisnika.

Politika kvaliteta preduzeća SECAMCCTV CORPORATION DOO se zasniva na sledećim principima:

• Unapređenje odnosa sa korisnicima, bolje razumevanja njihovih potreba i stalna briga do ispunjenja njihovog zadovoljstva.

• Usaglašenost poslovanja sa zakonskom regulativom, standardima i ugovornim obavezama.

• Praćenje svetskih trendova u oblasti opreme i softvera za sigurnosne sisteme.

• Usavršavanje proizvoda i usluga kao i sopstvenih procesa rada.

• Negovanje profesionalnih odnosa sa partnerima i dobavljačima, kroz međusobnu razmenu iskustva, znanja i zajedničko rešavanje eventualno nastalih problema.

• Upravljanje resursima i infrastrukturom, pri čemu se naročita pažnja poklanja kompetentnosti zaposlenih i stvaranju uslova za kreativan i timski rad.

• Primena informacionih tehnologija za kvalitetnije i profesionalnije poslovanje uz stalno smanjenje troškova poslovanja i brže odlučivanje.

• Zadržavanje postojećih tržišta i otvaranje novih uz povećanje udela na tržištu i dobiti bez kompromisa po pitanju kvaliteta.

Sprovođenjem Politike kvaliteta obezbedićemo prisutnost, konkurentnost i prepoznatljivost naših proizvoda i usluga na domaćem i stranom tržištu. Zbog toga će SECAMCCTV CORPORATION DOO stalno preispitivati ovu politiku i ostale elemente sistema upravljanja i prilagođavati ih poslovnim ciljevima i uslovima na tržištu

22.1.2014.
Direktor
Zoran Perišić

 

 

 

 

 

 

Powered by Secam CCTV
SECAMCCTV Corporation DOO © 2017
  Google+
Listamo se na portaluShopMania u kategoriji Elektronika