Uslovi korišćenja

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Naručivanje

Proizvodi se naručuju putem korpe i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a  o tome će obavestiti Kupca e-mailom (telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

Plaćanje

Proizvode koje želite da kupite putem sajta “videonadzor.co.rs”  plaćate pouzećem.

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa narudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovom novcu na ruke kuriru koji vam donosi pošiljku.

Korišćenje sajta

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta “videonadzor.co.rs”  isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.

Korisnicima sajta “videonadzor.co.rs”  strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera, spidera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja ili usporenja sajta.

Nedozvoljeno korišćenje sajta “videonadzor.co.rs” iz prethodnog pasusa smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Opšti uslovi

Nakon prijema narudžbe putem sajta “videonadzor.co.rs”,  Prodavac je obavezan da izvrši potvrdu putrm telefona ili e-maila.

Nakon potvrde narudžbe od strane Kupca, narudžba je neopoziva.

Prodavac se obavezuje da naručene artikle isporuči neoštećene i u predviđenom roku.

U slučaju bilo kakve promene Prodavac je dužan da obavesti Kupca prilikom telefonske potvrde narudžbe.

U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbe.

Garancija kvaliteta

“videonadzor.co.rs” garantuje za kvalitet svojih artikala. Svi artikli su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom.

Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost Prodavca i Kupca je da izvrše pregled proizvoda i da ukažu na eventualna mehanička oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen.

Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće  upotrebe.

Tačnost informacija

Informacije na ovom sajtu mogu biti nepotpune ili zastarele. Mi preuzimamo podatke od proizvođača ili uvoznika, te ih kopiramo i memorišemo i ne prihvatamo odgvornost za tačnost podataka na ovom sajtu.  

Odgovornost

Mi ne prihvatamo bilo kakvu odgovornost za primljene porudžbine ili isporučenu robu osobama mlađim od 18 godina.

Saglasnost i promene uslova

Kupac je obavezan da pre kupovine putem web sajta “videonadzor.co.rs” pročita ove Uslove kupovine.

Prodavac se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim Uslovima kupovine na ovoj strani.

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

Powered by Secam CCTV
Secam CCTV Corporation Beograd © 2019
  Google+
Listamo se na portaluShopMania u kategoriji Elektronika